Multifunktionele ruimtes uit beton

Technische betonunits

JUWEL biedt een multifunctionele oplossing die vocht en nagenoeg onderheidsvrij is.

Berging

De moderne woningbouw kent talloze mogelijkheden om een berging of schuur bij uw woning te bouwen. Jammer genoeg zijn deze opslagruimte vaak van enkelwandig hout waardoor er vocht, schimmel en houtrot ontstaat. Bovendien zijn de bergingen in deze afwerking vaak niet onderhoudsvriendelijk.

JUWEL beton bergingen worden met of zonder vloer geleverd. Door de minimaal 8cm muur, dak en vloer en de inbraakwerdende, en geïsoleerde deuren en ramen staan uw spullen droog en veilig tegen diefstal. De UV bestendige en waterdichte afwerking met buitenbepleistering en de bitumineuze dakbanen zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Door het grote aanbod in afwerking en afmeting past een JUWEL beton berging nagenoeg altijd binnen de bestaande architectuur. JUWEL garages zijn constructief sterk genoeg om te stapelen.

Technische ruimtes

Ook voor gevoelige bedrijfsvoorzieningen als b.v. pompinstallaties, machinenruimtes en zelfs voor opslag van vloeistoffen en kostbare goederen bieden de monolith betonnen JUWEL units een scherp geprijsde oplossing.

De betonnen bergingen kunnen als losse betonunit of gecombineerd met een garage geplaatst worden.

De afwerking en de toegang wordt naar wens gemonteerd. U kunt b.v. een unit met een kantelpoort, een loopdeur of openslaande deuren bestellen. Ramen en deuren zijn optioneel af fabriek op nagenoeg iedere plaatst in te bouwen.

Als pomphuisje, Maschinekamer, Opslag van gevaarlijke stoffen, techniekstation, houtopslag, of een unit voor opslag om aan de ARBO voorschriften te voldoen wenst. JUWEL heeft steeds een passende oplossing voor u!