Garages in rij
Garageprojecten 

Steeds meer projectontwikkelaars, woningbouwcorperaties en particuliere investoren ontdekken onze prefab garages als investering met een aantrekkelijk rendement.

Door de relatief lage aanschafkosten en de hoge huurprijzen voor een garagebox is uw investering snel terugverdient.

Het type type Diamant zijn door de lage aanschafprijzen, het makkelijke transport en plaatsen met eigen JUWEL voertuigen uitermate geschikt voor deze doeleinden. Of u de garagebox nu wilt gebruiken voor opslag of voor het stallen een oldtimer, een JUWEL garagebox is perfect afgewerkt, goed te reinigen en brandveilig conform NEN-EN 13978-1.

De grote en hoge garages zoals ons type TOPAS zijn zeer aantrekkelijk voor ZZP-ers of voor eigenaren van boten, caravans of campers.

Bij de materiaalkeuze is rekening gehouden met een lange en nagenoeg onderhoudsvrije levensduur. Alle garages worden met een Hormann kanteldeur of geïsoleerde sectionaaldeur met nieuwste inbraakbeveiling en modernste veiligheidsfuncties geleverd. Ook bij de dakbedekking en de buitenafwerking kiest u bij JUWEL gerenommeerde leveranciers en kiest u dus voor top-kwaliteit.

De betonnen garages zijn standaard voorzien van een hemelwaterafvoer en een portierbeschermstrip. Verschillende opties als b.v. elektra of een elektrische andrijving zijn direct in de fabriek te implementeren.

Ons ervaren team adviseert u graag over de mogelijkheden en voorziet de bouwaanvraag uiteraard van de nodige constructieve tekeningen, berekeningen en certificaten.