JUWEL Fertiggaragen Auslieferungsfahrzeuge

JUWEL Betonbauteile Hoogwaardige prefabgarages uit NRW

Onze thuis is Kamp-Lintfort in Noordrijn-Westfalen. Hier produceren we al meer dan 25 jaar hoogwaardige JUWEL-prefabgarages en ruimtecellen in onze moderne prefabbetonfabriek. We gebruiken lokale grondstoffen uit NRW en hebben dus korte transportroutes. Op deze manier garanderen we u niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook duurzaam werken speelt voor ons een belangrijke rol.

Meer dan 40 medewerkers

Sinds 1996 in Kamp-Lintfort

Lid van de raad van bestuur van Betonfertiggaragen e.V.

Prefabgarages van JUWEL: hoogwaardige prefabgarages voor een onklopbare prijs

Tot onze tevreden klanten behoren woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, gemeentelijke opdrachtgevers, nutsbedrijven, talloze particuliere bouwers – en in de toekomst graag ook u!

Werp een blik op de productie van onze moderne betonnen prefabgarages en zie hoe een JUWEL-prefabgarage ontstaat:

Onze meer dan 40 ervaren medewerkers werken elke dag samen met een uitgebreid netwerk om de wensen van onze klanten te realiseren. Daartoe behoren sterke partners en leveranciers die tot de besten in hun vakgebied behoren.

Door de uitwisseling van informatie met andere fabrikanten van betonnen prefabgarages die aangesloten zijn bij Fachvereinigung Betonfertiggaragen e.V. zijn we altijd op de hoogte van technologieën, materialen en trends, die we vervolgens aan onze klanten kunnen voorstellen.

Onze prefabgarages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief