Lagerung von JUWEL Fertiggaragen

De juiste partners. Voor uw perfecte prefab garage

Om u de ideale prefab garage te kunnen bieden, werken we samen met talrijke hooggekwalificeerde partnerbedrijven. Of het nu gaat om speciale deursystemen voor uw garage of betonnen prefabelementen: we hebben voor alles de juiste partner.

Elskes: competente partner voor beton

Elskes is een van de toonaangevende betonbedrijven in Noordrijn-Westfalen en onze expert voor alle onderwerpen met betrekking tot stortklaar beton, betonnen prefabelementen, bouwstaal en bouwmateriaalbewaking. 

Partner "Elskes" von JUWEL Fertiggaragen
Partner "Hörmann" von JUWEL Fertiggaragen

Hörmann: levert poorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen

Van kantelpoorten tot poorten met kader en draaivleugelpoorten: bij de vormgeving van uw individuele garagepoort vertrouwen we op onze partners van Hörmann. Het familiebedrijf ontwikkelt en produceert alle poort- en aandrijvingscomponenten zelf en is vertegenwoordigd op meer dan 100 verkoopvestigingen wereldwijd.

Marantec: poortaandrijvingen, handzenders en meer

Sinds 1957 ontwikkelen en produceren we in onze hoofdvestiging in Oost-Westfalen technisch innovatieve aandrijfsystemen en sturingen alsook toebehoren voor alle poorttypes.

Partner "Marantec" von JUWEL Fertiggaragen
Partner "Betonfertiggaragen e.V." von JUWEL Fertiggaragen

Betonfertiggaragen e.V.: De vakvereniging voor prefab garages

De vakvereniging Betonfertiggaragen e.V. is een vereniging van gerenommeerde prefabbetonfabrikanten die samen zo'n 35.000 garages per jaar bouwen.

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief