Einzelgarage von JUWEL Fertiggaragen aus Beton

Prefab garages van JUWEL individueel planbaar en prijsgunstig

JUWEL biedt u enkele, grote en dubbele garages en garages in een rij uit massief gewapend beton. U krijgt dus een hoogwaardige prefabgarage die volgens de norm vervaardigd is. Als u niet alleen uw voertuig wilt onderbrengen, maar de garage ook als multifunctionele ruimte wilt gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres. Extra uitbreidingen zijn mogelijk voor bijna alle garagemodellen. We ondersteunen u bij de planning van uw prefabgarage en individuele speciale constructies.

Waarom een prefabgarage uit gewapend beton? Bespaar plaats, tijd en kosten!

Onze prefabgarages van JUWEL uit gewapend beton hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele, gemetselde garages. Ze zijn minder duur en tijdrovend – en dat begint al bij de bouw van de fundering – en bovendien plaatsbesparend en stevig. Tegelijkertijd kunt u uw favoriete model individueel uitrusten volgens uw wensen en eisen. Hiervoor staat u een breed scala aan uitrustingsmogelijkheden ter beschikking. In tegenstelling tot een gemetselde garage kunt u uw prefabgarage verplaatsen als er veranderingen zijn aan uw stuk grond.

Lees meer over de kwaliteit van JUWEL en onze voortreffelijke service

Configureer uw prefabgarage met de JUWEL-garageconfigurator

Met onze garageconfigurator kunt u snel en eenvoudig uw betonnen prefabgarage ontwerpen. Kies uit de maten en uitrusting datgene wat aan uw wensen voldoet. Gewoon planbaar en vooral prijsgunstig!

Bijzonder praktisch: Al tijdens de samenstelling wordt de prijs van uw prefabgarage in realtime weergegeven.

Nu configureren

Uitrustingen en services in onze configurator

Moet er nog een raam of een zijdeur zijn? Wilt u uw garage in een speciale kleur? Configureer uw droomgarage met de individuele uitrusting en diverse servicemogelijkheden – altijd met echte prijzen.

De bediening van onze garageconfigurator is heel eenvoudig. Selecteer eerst het door u gewenste garagemodel met of zonder uitbreiding en kies vervolgens de juiste garageafmetingen voor uw wensen. Vervolgens kunt u zich een weg banen door onze talrijke uitrustingsmogelijkheden en services om uw droomgarage te plannen

Uitstekende prefab garages Made in Germany

Uitstekende kwaliteit volgens Focus Money 2014

Uitstekende fairness volgens Focus Money 2016

Gecontroleerde veiligheid volgens CE-norm

De checklist voor prefab garages Van de eerste planning tot de installatie in slechts enkele stappen

We begrijpen dat de planning van een prefab garage veel vragen oproept. Met onze checklist geven we de belangrijkste antwoorden.

Onze checklist voor prefabgarages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief