Doppelgarage

De dubbele garage kan op verschillende manieren gebruikt worden

Het plaatswonder dubbele garage biedt enorme voordelen. Het beschermt beide voertuigen tegen de weersinvloeden en temperatuurschommelingen en biedt bovendien extra ruimte voor banden, bagagerekken, fietsen en dergelijke. Als u zowel een motorfiets als een auto hebt, is de dubbele garage een goede keuze.

Begin nu met de configuratie van uw dubbele garage!

Mag het iets meer zijn? De dubbele garage biedt ruimte voor alle eisen

Plan voldoende ruimte in de lengte en de breedte, zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen en extra bergruimte kunt creëren. Aangezien u de garage voor de toekomst bouwt, moet u er rekening mee houden dat de auto's nog groter kunnen worden en meer vloeroppervlak in de garage nodig hebben. U kunt de afmetingen gemakkelijk aanpassen in onze garageconfigurator.

Breedte
5.90 - 6.90m
Hoogte
2.55 - 3.48m
Lengte
5.49 - 9.00m

Configureer nu uw dubbele garage

Ontdek onze betonnen prefab garages met vele individuele uitrustingsmogelijkheden en serviceopties voor dubbele garages. Met de liveprijsweergave in onze garageconfigurator voor de dubbele garage – eenvoudig en zonder verplichting.

Productdetails voor dubbele garages

Als er voldoende ruimte is, is een dubbele garage meestal de moeite waard, zelfs als er maar één auto in het huishouden is. Zo hebt u namelijk voldoende opbergruimte voor autoaccessoires, gereedschap, tuingereedschap en tuinmeubels. Het maakt het ook gemakkelijker voor kinderen om in en uit het voertuig te stappen, aangezien de dubbele garage geen scheidingswand heeft. Blijft alleen nog de vraag: Een grote poort of twee poorten? Daarvoor kijkt u het best naar uw gebruiksgewoonten. Veel van onze klanten vinden twee poorten gewoon praktischer en zien daarom af van een grote garagepoort. Bovendien kan in geval van mechanische schade aan één poort de poort aan de andere kant nog steeds gebruikt worden. Configureer uw dubbele garage in de configurator met de volgende productdetails

  • Een grote poort of twee poorten
  • individueel kleurontwerp
  • Binnen- en buitenverlichting
  • extra deuren en ramen
  • andere elektrische installaties

Uitrustingen individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief