Einzelgarage

De enkele garage Hoogwaardige kwaliteit voor een vaste prijs

Of het nu gaat om de gezinsauto, de motorfiets, met e-oplaadstation of met een groendak. Bijna alles is mogelijk met de enkele garages uit gewapend beton van JUWEL!" Het prijsgunstige en plaatsbesparende alternatief voor de traditionele, gemetselde enkele garage overtuigt door zijn flexibele vormgevingsmogelijkheden en zijn hoge kwaliteit – en dat alles voor een vaste prijs!

Start nu met de configuratie van uw enkele garage!

Bent u op zoek naar individuele garageafmetingen? Wij hebben de passende enkele garage

Een van onze populairste modellen voor enkele garages is het model DIAMANT, met een buitenhoogte van 2,55 meter. Deze is flexibel verkrijgbaar met kantelpoort of sectionaalpoort, en met deur of raam in de zijmuur of in de achtermuur van de garage. Ook een aanbouw is mogelijk. Is dit niet de juiste garageafmeting voor u? Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze andere garagemodellen. Overtuig uzelf van de JUWEL-kwaliteit.

Breedte
2.95m
Hoogte
2.55m
Lengte
5.50 - 7.00m

Configureer nu uw enkele garage

Ontdek onze betonnen prefabgarages met vele individuele uitrustingsmogelijkheden en serviceopties voor enkele garages. Met de liveprijsweergave in onze garageconfigurator voor de enkele garage – eenvoudig en zonder verplichting.

Productdetails voor enkele garages

U kunt zich de moeite van het vergelijken van verschillende afmetingen, modellen en kosten van enkele garages bij ons besparen. In onze praktische configurator voor prefabgarages kunt u uw behoeften en uitrustingswensen invoeren en krijgt u direct de gewenste enkele garage met een liveprijs te zien. Om van uw nieuwe enkele garage een echte allrounder te maken, kunnen op bijna elke plaats ook ramen en deuren geïnstalleerd worden

Kies uit de volgende uitrustingen voor uw prefabgarage:

  • Poorten en aandrijvingen
  • Kleuren
  • Verlichting buiten en binnen
  • andere elektrische installaties
  • Ramen en zijdeuren
  • Groendak of een garagedak met een fotovoltaïsch systeem

Uitrustingen individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

"Alle garages en andere betonnen onderdelen worden in onze ultramoderne, grote productiehal direct op het bedrijfsterrein in Kamp-Lintfort vervaardigd. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en bezoek onze showroom!"

Onze showroom met prefab garages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief