Einzelgarage mit Anbau

De enkele garage met aanbouw De oplossing voor alle plaatsproblemen

Hebt u extra opbergruimte of parkeermogelijkheden nodig voor uw motorfiets, grasmaaier en dergelijke? In dit geval zijn onze JUWEL-prefabgarages met aanbouw de oplossing voor uw ruimteproblemen. Onze aanbouwsystemen voor enkele garages uit gewapend beton passen harmonieus in het totaalbeeld van de prefabgarage. Ramen en deuren kunnen in de aanbouw geïnstalleerd worden volgens uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met u plannen we oplossingen op maat voor uw garageaanbouw.

Start nu met de configuratie van uw enkele garage met aanbouw!

Flexibele uitbreiding aanbouw voor prefab garages volgens uw behoeften

We bieden onze klanten aanbouwmogelijkheden voor al onze garagemodellen. Het model DIAMANT bijvoorbeeld kan op verzoek uitgebreid worden met een aanbouw van 2,50 m, 3 m of 3,50 m. We vinden zeker de juiste afmetingen voor uw behoeften. "Neem gewoon contact met ons op!

Breedte
2.95 - 3.44m
Hoogte
2.55 - 3.48m
Lengte
5.50 - 9.00m
Lengte
2.50 - 3.50m

Configureer nu uw enkele garage met aanbouw

Ontdek onze betonnen prefab garages met vele individuele uitrustingsmogelijkheden en serviceopties voor enkele garages met aanbouw. Met de liveprijsweergave in onze garageconfigurator voor de enkele garage met aanbouw – eenvoudig en zonder verplichting.

Productdetails voor enkele garages met aanbouw

Voor de modellen DIAMANT, JADE, OPAAL en TOPAAS bieden we u de mogelijkheid om de prefabgarage uit te breiden met een aanbouw. Voor het garagemodel DIAMANT is een verlenging van 8 tot 14 meter mogelijk, en voor de modellen JADE, OPAAL en TOPAAS is een verlenging van 9 tot 18 meter mogelijk. Ook hier kunt u onze configurator gebruiken om de uitrustingskenmerken te kiezen die aan uw individuele behoeften beantwoorden. Tot de productdetails behoren onder andere:

Wählen Sie aus folgenden Ausstattung für Ihre Fertiggarage aus:

  • Elektrische installaties
  • Ramen en deuren
  • Individuele kleurkeuze
  • Buiten- en binnenverlichting

Uitrustingen individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

De JUWEL-kwaliteit garandeert u een duurzame prefab garage. Hiervoor hebben we beslist bij de productie een hoogwaardig gewapend beton met de betonkwaliteit C30/37 te gebruiken. Op die manier voldoen we aan de vereiste normen en bieden we u ook een echt kwaliteitsproduct aan.

Meer informatie over de kwaliteit van onze prefab garages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief