Großraumgarage

De grote garage Biedt ruimte voor voertuigen als b.v. campers of als hobbyruimte

Als u meerdere voertuigen of auto's met grote afmetingen veilig wilt stallen, is een grote garage precies goed. Ze biedt ook een snelle en prijsgunstige mogelijkheid voor een extra werkruimte, atelier of opslagbox. Dit geldt des te meer omdat grote garages uitgevoerd kunnen worden als praktische prefabgarages. Dus waarom wachten? Creëer plaats voor uw wagenpark of hobbyruimte!

Begin nu met de configuratie van uw grote garage!

Op zoek naar meer ruimte? Onze garages groeien mee met uw wensen

Vergeleken met een gemetselde garage biedt een betonnen prefabgarage een grotere binnenruimte door de dunnere muren. Op die manier blijft er voldoende ruimte over om naast de voertuigen ook tuinmeubelen, fietsen of gereedschap op te bergen. Kies flexibel uit onze modellen JADE, OPAL en TOPAS

Breedte
2.94 - 3.44m
Hoogte
2.55 - 3.48m
Lengte
5.49 - 8.99m

Configureer nu uw grote garage

Ontdek onze betonnen prefab garages met vele individuele uitrustingsmogelijkheden en serviceopties voor grote garages. Met de liveprijsweergave in onze garageconfigurator voor de grote garage – eenvoudig en zonder verplichting.

Productdetails voor grote garages

Een grote garage is een echt plaatswonder. Tegelijkertijd is de constructie echter uiterst sterk en biedt ze alle comfort van een klassieke gemetselde garage. De muren zijn gemaakt van gewapend beton en zijn bestand tegen alle belastingen van het dagelijkse leven. Grote garages bieden hun gebruikers tegelijkertijd een hoge mate van veiligheid, bruikbaarheid en flexibiliteit.

Hun ontwerp kan flexibel aangepast worden aan de bouwkundige omstandigheden ter plekke. Hierdoor wordt niet alleen de beschikbare ruimte optimaal benut, maar ontstaat ook een harmonieus totaalbeeld. Stel gewoon uw plaatswonder samen in de configurator en kies uit verschillende productdetails:

  • Poorten
  • Dakvormen
  • Zijdeuren en ramen
  • Verlichting
  • Groendak, zonnepanelen
  • Afhankelijk van de gewenste binneninrichting: verschillende elektrische installaties

Uitrustingen individuele extra's voor uw prefabgarage

Hebt u nog verlichting nodig of hebt u een speciale kleurwens voor uw prefabgarage? Geen probleem!

Services: Kies het "compleet zorgeloze pakket" voor uw prefab garage

Transparante kosten, competent en persoonlijk advies en talrijke services voor uw prefab garage: dat is het "compleet zorgeloze pakket".

"Alle garages en andere betonnen onderdelen worden in onze ultramoderne, grote productiehal direct op het bedrijfsterrein in Kamp-Lintfort vervaardigd. Overtuig uzelf van onze kwaliteit en bezoek onze showroom!"

Onze showroom met prefab garages

Hebt u ondersteuning nodig?

Zo bereikt u ons

+49 (0) 2842 9433-14

info@prefab-garages.nl

Aanmelden nieuwsbrief